V MM Food věříme, že pro zdravý životní styl je důležité se správně stravovat a mít vyváženou a kvalitní stravu složenou z kvalitních surovin. Je potřeba dbát na denní příjem a vyvážený poměr bílkovin, sacharidů, tuků, vitamínů a dalších důležitých látek. Navíc je důležité, aby bylo jídlo chutné a pestré, protože jídlo pro nás má být radost a ne starost, jak to kolikrát bývá. Není toho vůbec málo a proto tady máte nás! Pokud nenacházíte přes den dostatek času na přípravu jídel, tak to nechte na nás. Moc rádi vám pomůžeme sestavit jídelníček na míru, aby vám vyhovoval a byl poskládaný tak, jak přesně potřebujete.

 

Zakládáme si na kvalitě a osobním přístupu ke každému našemu klientovi. Máme tým odborníků, který přesně ví, co dělá. Právě i díky tomu jsme schopni věnovat se vám individuálně a sestavit vám jídelníček na míru, ať už jste „fitnessák“ nebo někdo, kdo vůbec necvičí. Hlavním našim cílem je, abyste byli spokojeni a cítili se dobře, protože i k tomu správná a vyvážená strava pomáhá. Přihoďte k tomu ještě nějaký pohyb a věřte, že díky našim krabičkovým dietám dosáhnete svých cílů mnohem rychleji!

 

Kvalitní strava musí být složena z kvalitních surovin, které pro vás pečlivě vybíráme od tuzemských dodavatelů. Věříme, že u nás vždy najdeme tu největší kvalitu a tak rádi podpoříme místní dodavatele, kteří si právě na kvalitě zakládají. Mezi potraviny, které používáme nejvíce a které bereme od místních dodavatelů patří kuřecí maso – farma Loužná, vejce – Česká vejce a zelenina – Zelik.cz. Při nákupu si zakládáme na tom, aby byli produkty z největší části z volno chovů. 

 

Naši výživový poradci vždy pečlivě přemýšlejí nad zajímavými a chutnými recepty, aby vás jídlo nejen bavilo, ale i chutnalo. Když už naši kuchaři připraví kvalitní jídlo z kvalitních surovin, dbáme i na to, aby se k vám dostalo čerstvé. Proto náš rozvoz jídel probíhá každý den. Opět je individuálně nastavený tak, aby vám vše časově vyhovovalo a měli jste jídlo co nejdříve u sebe.

 

Dalším našim cílem je to, abychom vám ušetřili čas a starosti, které jsou s jídlem spojené a vy ten ušetřený čas mohli věnovat vašim koníčkům, práci, rodině, přátelům nebo odpočinku. Celý náš tým se postará o to, aby vše od začátku vytvoření vaší objednávky až do konce, kdy vám jídlo předáme do vašich rukou proběhlo kvalitně, příjemně a tak, abyste byli maximálně spokojeni. Tak neváhejte a svěřte své starosti s jídlem do našich rukou v MMFood a my už se o vše postaráme. Stačí si vytvořit objednávku a zbytek už nechte na nás!